Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Suzuki Ignis 1,5 l 4x4/2x4 « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
nakatasan
МнениеПуснато на: Пет Мар 04, 2022 11:33 am    Заглавие: Suzuki Ignis 1,5 l 4x4/2x4 Отговорете с цитат

Местожителство: Варна

Здравейте, нов съм във форума. От известно време се оглеждам за Игнис.
Интересувам се от последните модели, преди да излезе новата модификация с 1,5 л двигател и 99 к.с.
Към момента не съм си купил такъв автомобил, защото не намирам с този двигател.
Другото, което много ме притеснява и за сега разубеждава, че това 4х4 създавало много проблеми, както имало и проблеми с трансмисията и задния диференциал. Виско муфата също била проблемна и трудно се ремонтирала, а нова била цифра.

Та питанката ми е тези проблеми при последните модели 2008-9-10, когато е спрян този модел и започват продажбата на новия, има ли го този проблем с трансмисията?

При само с предно предаване, трансмисията има ли проблеми?

Колко по-зле е само с предно предаване от работещото 4х4?

Има ли други проблеми, които възникват при експлоатацията на автомобила?

Има ли модификация на оборудването с подгрев на предно стъкло?

На мен лично тази модификация много ми харесва по ред причини. Но ако ще се разваля и трябва да я правя всеки ден, явно трябва да се насоча към друг автомобил.
А това, което ми харесва е, че е компактен, може да се ползват 14 цола колела, купето е по-просторно и багажникът е малко по-голям от наличният ми автомобил. По-нов е от моя наличния. Харесва ми позицията на водача и добрия обзор при управление на автомобила.

Надявам се да се получи добра дискусия и "везните" да наклонят в правилната посока.
Поздрави Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti