|
|
|
Suzuki Ignis 1,5 l 4x4/2x4 |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
Автор |
Съобщение
|
nakatasan |
Пуснато на: Пет Мар 04, 2022 11:33 am Заглавие: Suzuki Ignis 1,5 l 4x4/2x4 |
|
|
|
Здравейте, нов съм във форума. От известно време се оглеждам за Игнис.
Интересувам се от последните модели, преди да излезе новата модификация с 1,5 л двигател и 99 к.с.
Към момента не съм си купил такъв автомобил, защото не намирам с този двигател.
Другото, което много ме притеснява и за сега разубеждава, че това 4х4 създавало много проблеми, както имало и проблеми с трансмисията и задния диференциал. Виско муфата също била проблемна и трудно се ремонтирала, а нова била цифра.
Та питанката ми е тези проблеми при последните модели 2008-9-10, когато е спрян този модел и започват продажбата на новия, има ли го този проблем с трансмисията?
При само с предно предаване, трансмисията има ли проблеми?
Колко по-зле е само с предно предаване от работещото 4х4?
Има ли други проблеми, които възникват при експлоатацията на автомобила?
Има ли модификация на оборудването с подгрев на предно стъкло?
На мен лично тази модификация много ми харесва по ред причини. Но ако ще се разваля и трябва да я правя всеки ден, явно трябва да се насоча към друг автомобил.
А това, което ми харесва е, че е компактен, може да се ползват 14 цола колела, купето е по-просторно и багажникът е малко по-голям от наличният ми автомобил. По-нов е от моя наличния. Харесва ми позицията на водача и добрия обзор при управление на автомобила.
Надявам се да се получи добра дискусия и "везните" да наклонят в правилната посока.
Поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|