Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Vitara 2019-2022 мнения « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
Красимир Стойчев
МнениеПуснато на: Съб Сеп 16, 2023 4:49 pm    Заглавие: Vitara 2019-2022 мнения Отговорете с цитат

Здравейте бъдещи колеги. Насочили сме се към покупка на Витара от тези години. Имаме опит с RAV4, Santa Fe и Tucson. Витарата е подходяща по размер за един неудобен подземен гараж, който ползваме. Въпросите ми са: как се държи boosterjet мотора, не е ли слаб; каква е автоматичната скоростна кутия и надежна ли е, каква е 4х4 системата, какво е поведението на колата на пътя - шум, твърда возия, удобна ли е за дълъг път. За черни пътища (лек офроуд) се надявам да става. Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Brani2323
МнениеПуснато на: Пон Сеп 18, 2023 9:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Здравейте, По въпросите - мотора е достатъчно мощен и еластичен защото е с турбина и има достатъчно въртящ момент, а и защото купето е леко и не му тежи.Не зная колко е макс.скорост, но до 180 вдига без усилия. За автоматичната скоростна кутия не мога да кажа защото моето е с ръчна. 4*4 е с виско съединител мисля/ може и да бъркам/ с различни режими- авто, сняг, спорт и заключен 50-50 - спорт ми е любим...На пътя е много маневрена и пъргава/ пак поради лекото тегло и сравнително компактния размер/, с достатъчно мощност, държи се стабилно и за дълъг път е ок, освен ако не си 190-200 см висок и 100+ кг ...все пак не е толкова голяма като GL примерно.Неприятно впечатление за мен при шофиране е например , че волана не се втвърдява с увеличаването на скоростта както при други автомобили. Возията е средна работа не е нито твърде мека, нито много твърда, като цяло е адекватна, макар че с лунния пейзаж наречен път у нас може би само въздушно окачване може да се държи адекватно.Шума се усеща при по-високи скорости поради слабата обезшуменост/ вече се пести тегло от всичко/. За лек офроуд става аз съм имал само шофиране по селски черен път с много изровени ями и хълмове, но за по сериозни изпитания нямам наблюдения. Другите посочени марки със сигурност са по-големи като размери и по-скъпи,и със сигурност харчат повече гориво/ без равката на градско/ , но си имат много плюсове. В тоя клас има доста предлагани модели бих добавил Шкода скала,Киа хсеед и тн... Така че имате много възможности...Най-добре си запишете час за безплатен тест в Миркат и останалите вносители на посочените марки и ще прецените сам кое как е и коя кола Ви пасва най-добре.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti