Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си


Създайте нова тема  Напишете отговор
 Успешен ъпдейт на Infotainment системата до версия 1880 « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
Ивайло Златков Иванов
МнениеПуснато на: Пон Окт 04, 2021 12:18 pm    Заглавие: Успешен ъпдейт на Infotainment системата до версия 1880 Отговорете с цитат



Регистриран на: 04 Окт 2021
Мнения: 5

Здравейте,

От месец Юли, притежавам SUZUKI SX4 S-Cross 1,4 Allgrip - 2017г.

След доста чудене и прочетено голямо количество информация, вчера ъпдейтнах Infotainment системата от версия 840 до версия 1880.
Не мина без проблеми. Но...... така е по-сладко Smile
Сега процедурата:
1. сваляте файловете за ъпдейта: Ако не можете да ги намерите, ще ги
кача някъде!
2. записвате ги разархивирани (14 файла) на флашка (форматирана на
FAT32 през USB1.0 или 2.0) или SD карта
3. давате на контакт (при мен паленето е с бутон - натиска се два пъти без да натискате спирачката)
4. Извадете SD картата на навигацията, защото ще се изтрие при
ъпдейта( а и слота ще Ви трябва ако използвате SD картата за ъпдейта).
5. Такаааа, колата е на контакт , Infotainment системата се е стартирала
6. Поставяте флашката или SD картата в съответния слот и .... това е.
7. Процеса отнема 20-25 мин.(през SD карта е малко по-бързо)

По време на инсталацията екрана няколко пъти премигва и сменя цвета си в бяло и черно.
На 1 % от инсталацията изглежда че прогреса е спрял, но след около 5мин. продължава.

През цялото време долу в дясно на екрана се отброява времето за инсталиране(през 10 секунди)
Аз пробвах и двата варианта през USB и SD карта - понеже се оказа че USB слота ми е разбит и се губи комуникация.
Няколко пъти започвах отначало. Имах вариант и в който по време на инсталацията ми се появи надпис "Update failed" и започва отброяване от 300 секунди до 0. Не се притеснявайте. Извадете флашката или картата и наново.

Успех!
_________________
Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Boosterjet 6AT AllGrip Energetic Red Pearl Metallic


Последната промяна е направена от Ивайло Златков Иванов на Сря Май 18, 2022 9:42 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
KDK
МнениеПуснато на: Сря Окт 06, 2021 12:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

Регистриран на: 28 Ное 2008
Мнения: 1814
Местожителство: Sofia

smile006
_________________
Grand Vitara 1.9 DDIS
Suzuki Intruder VS 750
Way of Life!!!
Fiat Punto 188 (подарък)
Yamaha XVS 1300 V-star
Кефа цена няма!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RG78
МнениеПуснато на: Сря Фев 28, 2024 10:58 am    Заглавие: Re: Успешен ъпдейт на Infotainment системата до версия 1880 Отговорете с цитат



Регистриран на: 28 Фев 2024
Мнения: 5

Ивайло Златков Иванов написа:
Здравейте,

От месец Юли, притежавам SUZUKI SX4 S-Cross 1,4 Allgrip - 2017г.

След доста чудене и прочетено голямо количество информация, вчера ъпдейтнах Infotainment системата от версия 840 до версия 1880.

Успех!


Здравейте,
Търсих подробна информация, но за жалост е доста оскъдна и затова ще попитам директно: Взех си Витара, която използва същата медия като на СХ4, предполагам. Искам да си ъпдейтвам фърмуера с най-новия, за да използвам функциите на андроид ауто. Текущата ми версия е 0820.5 и се чудя дали ще може да се ъпдейтне до Version 1891 или това е невъзможно?

Поздрави,
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gtabakov
МнениеПуснато на: Нед Юни 09, 2024 10:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат



Регистриран на: 16 Май 2024
Мнения: 1

ZDR

За да Ви работи андроид ауто, кабела който се ползва не трябва да поддържа бързо зареждане...

имам Моторела и при опит за свързванени даваше един червен екран и отказваше да се свърже

четох доста насам натам и стигнах до този извод и реших да опитам

пробвах 1-2 кабела и с оригиналния на моторолата се свърза поработи 20 минути даде няква грешка и ми каза да отбия да спра колата и да рестартирам свръзването. Направих го но повече с този кабел не се сработи!

прибрах се в къщи и изрових всички възможни tupe-c кабели и почнах неред.... намерих един с който се свърза и от тогава с него няма ядове! Задължитено е при свързване телефона да е с отключен екран.....

УСПЕХ!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  



Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети



Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat


DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov