Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Закупуване на ново сузуки, този път Джимни « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
cronen
МнениеПуснато на: Вто Апр 02, 2024 4:32 am    Заглавие: Закупуване на ново сузуки, този път Джимни Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Баленото ми след осем години каране и 150 000 минати километра бе победено от ръждата. Време е за нов автомобил. Избрал съм да е джимни. Интересува ме япончето склонно ли да ръждясва и къде прави ръжди- шаси , калници, багажник ? Бензиновия двигател има ли ресурс, например 300-400 хиляди километра (моя 1.6 по километраж гони 300 хиляди, но 100% съм сигурен че е връщан с поне 100-150 хиляди),носи ли на газ, и има ли сила да тегли малко туристическо ремарке (рибар съм)? За дци-то ще ровя в рено форума, но ако има някой мнение за него, ще се радвам да го прочета. Като цяло нямам предпочитание за двигателя, бензин или дизел, ще се търси най-запазеното джимни до около 15 хиляди лева.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
acdcpk
МнениеПуснато на: Сря Апр 03, 2024 8:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

обожава SUZUKI

Карам Джимни,произведено 2010г.До този момент няма ръжда никъде.На 106 000 км. е и двигателя е безупречен.При разход 7,5/100кл. бензин не знам дали си заслужава да слагаш газ.Двигателят е слабичък,но малко ремарке ще може да тегли.Така смятам,защото вчера качих Вакарел със 120.Иначе е дуракоустойчиво,шумно,няма климатик за лятото(през зимата обаче топли нечовешки) и много подскача.Аз също съм рибар и за тази цел е перфектно.За да не тегля ремарке си сложих по-голяма кутия на тавана.Поема ми целия багаж.Извадих задните седалки и съм го преустроил в товарно помещение,като има решетки на прозорците и там си държа рибарските неща.Респективно е променено и предназначението в товарен автомобил и данъка ми е 37 лева.Така мога да возя само един човек,което в определени моменти си е бонус.От петък до вчера например бях на Батак и там направих страхотен офроуд по горите около язовира в търсене на читави места.Имаше и джип Тойота Ландкруйзър-не и отстъпи с нищо и никъде.По магистралата(така наречена) се държеше прилично,стигнах на моменти и до 140.Абе за мен си е любимото ми "рибарско куфарче".
Върнете се в началото
cronen
МнениеПуснато на: Пет Апр 05, 2024 4:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

благодаря за отговора. От другата седмица стартирам търсенето, като вече съм набелязъл две обяви. Ще отида. ще ги огледам, и ако си харесам някоя ще си платя на човек за оглед на място.
Върнете се в началото
cronen
МнениеПуснато на: Вто Юни 11, 2024 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

здравейте, за да сложа край на темата, ще кажа че нищо не излезе с търсенето на джимни. Колите, който гледах бяха страшно уморени, с ръжди и като цяло доста надценени. След доста ровене в началото на май попаднах на обява, която ми хареса- колата беше в София, цената ме устройваше, собственика нямаше против да се прегледа в сервиз и така се сдобих с xl-7, 2005г., 2.7 с ръчни скорости. Не беше това което търсех, дори когато я купих не бях сигурен че ще се побере в гаража, но аз по принцип действам малко импулсивно когато харесам нещо, така че в момента си имам голяма витара като засега изобщо не съжалявам че я взех.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti